maanantai 21. lokakuuta 2019

Pentusten tuhinaa

Lauantaina 19.10 he sitten saapuivat. Lämmöt laskivat perjantaina, joku tovi vierähti avautumisessa ja sitten Vinja otti vielä hyvät unoset ennen varsinaista projektia. Ensimmäinen pentu näki päivänvalon melko tarkkaan puolilta päivin lauantaina. Ja sieltä se heti kärkeen tuli, se kauan ja hartaasti odotettu narttupentu. <3 Sen jälkeen toinen tyttö, uros ja tauon jälkeen isoin urospentu. Eli neljä niitä kaikkiaan suureen mahaan kätkeytyi, mutta pennut on isoja sekä nestettä oli paljon. 


Maitoa piisaa taas Vinjamaiseen tapaan vähintäänkin riittävästi ja pennut on tomeria syömään. Se kyllä sitten vaakalla näkyy, painot nousee ja pennut kasvaa silmissä. Nyt kahden päivän iässä painot on 500-600g välissä. Siinäpä ne nyt tuhisee, kaikilla on kaikki hyvin ja Vinja nauttii lapsosistaan täysin siemauksin, se on oikea malliäiti kyllä. Vietellään nyt rauhallista pentuarkea hetki, ei mene kauaa kun on vauhtia mökissä. :) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pennuntuoksua

  3 päivää  Pennut syntyivät 18.7 eli ovat jo reilun viikon ikäisiä. 1 musta narttu ja 2 riistaurosta. Pikkuhiljaa vauhti alkaa lisääntyä, j...