maanantai 20. kesäkuuta 2022

Ultrapäivä!

 

Tänään käytiin sitten viimein ultrassa ja kyllähän siellä ruudulla näkyi useampia elinvoimaisia sikiöitä. <3 Eli pentusia on tulossa, odotellaan syntyväksi viikolla 29. 


Tokihan kaikki merkit on puhuneet tiineyden puolesta jo jonkin aikaa, mutta kyllä se varmistus aina on se h-hetki kun asiat konkretisoituu. Nyt vaan pidetään rouva tyytyväisenä ja odotellaan vielä hetki, toivottavasti kaikki menee hyvin ja kesällä pikkutassut tömisyttää taas tannerta!


Muutoin täällä ollaan vietelty rauhallista kotieloa, en ole ilmoitellut ketään mihinkään näyttelyihin tai muihin harrastuksiinkaan kun on yritetty minimoida tautiriskit tiineyden varalta. Tätä nyt sitten jatketaan tämä kesä. Lenkkeilysäät on suosineet ja luonto on niin kauniina taas, suopursut kukkii ja koko metsä tuoksuu huumaavalle. Liian kuumakaan ei ole ollut, joten ollaan nautiskeltu leppoisasta lenkkeilystä pitkän kaavan mukaan kun kerrankin on ollut aikaa. Pari hellepäivää on mahtunut sekaan mutta ne ollaan hyödynnetty sitten hiekkakuopilla. 












 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pennuntuoksua

  3 päivää  Pennut syntyivät 18.7 eli ovat jo reilun viikon ikäisiä. 1 musta narttu ja 2 riistaurosta. Pikkuhiljaa vauhti alkaa lisääntyä, j...