perjantai 21. tammikuuta 2022

Pitkästä aikaa

 


Vuosi on näköjään vierähtänyt viime päivityksestä. Monia muutoksia tapahtui elämässäkin sen vuoden varrella, koirarintamalla sen sijaan oli aika hiljaista. Sain uuden työpaikan uudelta alalta ja aloitin myös opinnot työn ohessa, joten puuhaa on riittänyt. Nyt alkaa tilanne jo tasaantua. :) 

Toki koirat on olleet mukana koko ajan, niiden perusarki on rullanut entisellään siinä sivussa. Vaani on treenaillut liki koko ajan kursseilla ja toki kotonakin, sen työmotivaatio  ja asenne tekemiseen on kyllä edelleen mun mieleen. Terveystarkeissakin käytiin, vähän sieltä jäi hampaankoloon mutta kokonaisuutena Vaani on kyllä edelleen vahvasti plussan puolella joten pikkuhiljaa sille voisi alkaa suunnitella josko löytyisi sopivaa sulhoa. Jos löytyy niin katsellaan saataisiinko pikkutassuja taas mökkiin, jos ei löydy niin jatketaan katselua, mikään pakko minun ei sillä ole pentuja teettää.

Koitetaanpas nyt taas pysyä aktiivisena tämän bloginkin suhteen ettei ihan vuoden taukoa pääsisi kuitenkaan tulemaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pennuntuoksua

  3 päivää  Pennut syntyivät 18.7 eli ovat jo reilun viikon ikäisiä. 1 musta narttu ja 2 riistaurosta. Pikkuhiljaa vauhti alkaa lisääntyä, j...